Mantsin Makien mehut valmistetaan pakkapuristamalla, jolloin marjojen vitamiinit säilyvät. Tuotteisiimme ei ole lisätty ylimääräistä vettä, emmekä käytä mitään väri- tai aromiaineita.

Ruokaa omasta maasta

Sokeroitu, hunajainen

Mustaherukkamehu 0,5 l

Mustaherukkatäysmehu. Ainekset: Suomalainen mustaherukka, sokeri, hunaja 10 %. Säilöntäaineeton.
Täysmehupitoisuus 75 %
Lisätty sokeri 150 g / l
Lisätty hunaja 100 g / l
Laimennusohje: 1:4
Säilytys avaamisen jälkeen alle +8 °C.

Sockrad

Svartvinbärsaft av honung 0,5 l

Tranbärssaft. Ingredienser: Finska svartvinbär, socker, honung 10 %. Utan konserveringsmedel.
Juicehalt: 75 %
Tillsatt socker: 150 g / l
Tillsatt honung: 100 g / l
Utspädning: 1 del saft och 4 delar vatten.
Öppnad förpackning förvaras vid högst +8 °C.

Mantsin Makie, hunajainen mustaherukkamehu